Skywalker Plus Festival.....έρχεται στα Ιωάννινα στις 19 Οκτωβρίου!


 Στις 19 Οκτωβρίου, έρχεται για δεύτερη χρονιά στα Ιωάννινα το Skywalker Plus Festival


Να είσαι εκεί για να το ζήσεις...

Το   skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα συνδυάζει την Εργασία, την Εκπαίδευση,  την Επιχειρηματικότητα, τις Ερασιτεχνικές Ασχολίες και τον Εθελοντισμό σε μία εκδήλωση, το Skywalker Plus Festival.


Το Skywalker Plus Festival στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά το Σάββατο 19  Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 17:00 στις εγκαταστάσεις ΠΕΑΚΙ Λιμνοπούλας.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.


Το Skywalker Plus Festival είναι ένα φεστιβάλ για τον ελεύθερο χρόνο και την προσωπική ανάπτυξη. Οι επισκέπτες μας θα γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους μέσα από τα μάτια τοπικών και όχι μόνο φορέων. Αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις, εναλλακτικές μορφές αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου, εθελοντικές ομάδες, εκπαιδευτικοί φορείς με παράλληλες δράσεις γύρω από τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την κατάλληλη προετοιμασία στην αναζήτηση εργασίας, καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, θα βρίσκονται στον χώρο, σε μια ατμόσφαιρα διάδρασης και αλληλεπίδρασης με τους επισκέπτες μας. 


Μουσική, χορός και βιωματικές δραστηριότητες συνδυάζονται αρμονικά σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, πλαισιωμένο από εκθέτες που καλύπτουν 5 βασικούς τομείς της ενεργής καθημερινής ζωής:

Χόμπι / Ερασιτεχνικές Ασχολίες: Είστε χομπίστες ή θέλετε να γίνετε; Θα γνωρίσετε από πρώτο χέρι όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε στον ελεύθερο χρόνο σας. Εκθέτες με βιωματική παρουσία θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να δοκιμάσετε νέες ασχολίες σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα!

Εκπαίδευση: Είστε μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα; Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις εκπαιδευτικές δράσεις και τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής σας!

Επιχειρηματικότητα: Θα γνωρίσετε τις εταιρίες που καινοτομούν δίπλα σας, με έμφαση στις νεοφυείς μορφές και στην τεχνολογία, καθώς και στα συνεργατικά μοντέλα.

Εθελοντισμός: Θα μάθετε για το έργο των ΜΚΟ της περιοχής σας καθώς επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε τις προσπάθειες των οργανώσεων και των εθελοντών.

Εργασία: Θα συνδεθείτε αποτελεσματικά με εταιρίες που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προσωπικού. Θα γνωρίσετε τις εταιρίες και τη φιλοσοφία τους, θα στείλετε το βιογραφικό σας, θα δώσετε συνεντεύξεις εργασίας, θα δικτυωθείτε και θα αποκτήσετε νέες γνώσεις. Μέσα από αυτήν τη διαδραστική ατμόσφαιρα, η αναζήτηση εργασίας παύει να είναι μια μονότονη διαδικασία!



Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το  

https://plus.skywalker.gr/index.php/el/plus-skywalkergr-ioannina.


Facebook Event:  Skywalker Plus Festival l Ιωάννινα


Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, SUPER FM 104.3, EPIRUS GATE, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, INFOKIDS PLUS, EPIRUS TV NEWS, EPIRUS JOURNAL, STARTUPPER, BUSINESS VOICE, TOURISM TODAY, SIGMA MEDIA GROUP, LET IT BE.GR, UNI-TIES.GR, PINK.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, INFOWOMAN, STENT, STENTORAS.GR, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]