Ιωάννινα: To Stage επιστρέφει!

 


To Stage επιστρέφει


ΙΣΤΟΡΊΑ

Το Stage ειναι ο πολυχώρος που άλλαξε τα δεδομένα στην πόλη των Ιωαννίνων. 

Παρότι λειτούργησε από το Σεπτέμβριο του 2017 έως το Μάρτιο του 2020, όταν κι έκλεισε λόγω της πανδημίας του Covid-19, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του και να χαρακτηριστεί ως η πιο επιτυχημένη μουσική σκηνή της Ηπείρου μιας και στο διάστημα αυτό φιλοξένησε κορυφαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.



Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τη φετινή χρονιά, το ανανεωμένο Stage δηλώνει και πάλι το παρόν στη βραδινή ζωή της πόλης σε καινούριο χώρο. Η αγάπη για την τέχνη και ο σεβασμός στις αξίες που αυτή πρεσβεύει ωθεί τη νέα ομάδα του Stage να υποσχεθεί την επιστροφή των αξέχαστων καλλιτεχνικών στιγμών. 

Ο νέος πολυχώρος θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή των «Κήπων Παμβώτιδας» όπου είχαμε γνωρίσει το θρυλικό Μονοπώλιο και στο πρόσφατο παρελθόν το καλοκαιρινό Lido. είναι εύκολα προσβάσιμος από όλους (συμπεριλαμβανομένων των ΑμεΑ), ενώ διαθέτει και παρκινγκ συνολικής έκτασης τριών στρεμμάτων.


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το Stage Ioannina αποτελεί ένα πολυχώρο εκδηλώσεων πλήρως εξοπλισμένο ηχητικά και φωτιστικά ικανό να φιλοξενήσει οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση και έχει στόχο να δημιουργήσει νέες εμπειρίες και αναμνήσεις. Τα πρώτα events έχουν ήδη προγραμματιστεί ενώ μες στη χρονιά θα υπάρξουν και συνεργασίες έκπληξη  με τοπικούς φορείς, και όχι μόνο, της πόλης μας.


Σύντομα περισσότερες πληροφορίες! Stay tuned!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]