Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Ήπειρο κατά το τελευταίο 10ημερο||Και ανήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες



Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολίων και δράσεων, που υλοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 10ημερο συνολικά 5 άτομα. 

Ειδικότερα, πρόκειται για 4 ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, που συνελήφθησαν σε 5 διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή - κατά περίπτωση -  μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης  και μικροποσότητας κοκαΐνης. 

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν: 

3 ημεδαποί στην Άρτα,

ανήλικος αλλοδαπός στα Ιωάννινα και 

ανήλικος ημεδαπός στην Πρέβεζα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν γονείς των ανήλικων συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας τους. 

Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και ιδιαίτερα της χρήσης τους από τους νέους αποτελεί άμεση προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.