Ιωάννινα :Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας
Την Πέμπτη 20 Μαρτίου, στο 1ο ΔΣ Ελεούσας, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική δράση του Δήμου Ζίτσας, σε συνεργασία με την Τροχαία Ιωαννίνων και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση όλων των μαθητών σχετικά με την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κ. Μπαλάφα Αικατερίνη Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ζίτσας, καθώς και ο κ. Καρράς Γρηγόριος Διοικητής της Τροχαίας Ιωαννίνων, οι οποίοι υπογράμμισαν τη σημασία της πρωτοβουλίας για την οδική ασφάλεια των μαθητών.
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος που υλοποιείται σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ζίτσας, με στόχο τη δημιουργία μιας υπεύθυνης και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς από νεαρή ηλικία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.