Κίνημα Δημοκρατίας :Η κυβέρνηση «θυσιάζει» τον Δοξιάδη γιατί πιάστηκε στα πράσα

 



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Δημοκρατίας


 


Η κυβέρνηση που επιβράβευσε έναν άνθρωπο που προσέβαλε τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, που υπηρέτησε τα συμφέροντα της διαπλοκής και εξέφραζε ακραίες νεοφιλελεύθερες θέσεις χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, τώρα αναγκάζεται να τον «θυσιάσει»—όχι γιατί διαφωνεί μαζί του, αλλά γιατί απλώς πιάστηκε στα πράσα.  


Με τη προχθεσινή επώνυμη καταγγελία του Γ. Φλώρα, συντονιστή του Τομέα Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης του Κινήματος Δημοκρατίας, αποκαλύφθηκε το αμαρτωλό παρελθόν του κου. Δοξιάδη και η εμπλοκή του στο καρτέλ με τα ξενόγλωσσα βιβλία.


Έρχονταν όμως κι άλλες αποκαλύψεις για τον κ. Δοξιάδη αναφορικά με τη συμμετοχή του στα fund "Big Pi ΑΔΕΑΚΕΣ" και "Openfund ΑΕ" που διαχειρίζονται χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.


 Η παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη δεν είναι πράξη πολιτικής ευθιξίας. Είναι η φυσική κατάληξη μιας επιλογής που εξ αρχής έδειχνε τι πραγματικά εκπροσωπεί αυτή η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.