Έλεγχοι για την παράνομη διακίνηση και εμπορία ειδών πυροτεχνίας || κατασχέθηκαν στην Άρτα 600 παιδικά αθύρματα
Έλεγχοι για την παράνομη διακίνηση και εμπορία ειδών πυροτεχνίας
Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Άρτα, ενώ κατασχέθηκαν 600 παιδικά αθύρματα
Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, ιδιαίτερα ενόψει του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης και εμπορίας ειδών πυροτεχνίας.
Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη χθες (8-04-2025) το απόγευμα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημά της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -600- πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, τα οποία διέθετε προς πώληση, στερούμενη άδειας για τον σκοπό αυτό από την αρμόδια αστυνομική αρχή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.